The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu kapılar baş olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır yürütmek üzere dü gruba ayrılır.

 Buna ödenek, bu bapnın birincil amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek veya hafiflatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine göre

Yangın baplarının asli görevi insanları yangın anında zemine sağlıklı şekilde ergürmek evetğu için, olabilir olan en kısaca sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini sağlamak için önlem aldatmaınmaktadır.

Ayrıca geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve bakım işlemlemleri esnasında kullanıcılara resmî kolay sağlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında zikıymet bir kriter olarak gösterilebilir.

Tamlanan merdivenler genel anlamda kuruluşnın özlelliğine bakarak dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri aksi bir vaka çabucak yapı kucakinden amelî ve emin kaçışın esenlanması bâtınin binalırlar. Yasal olarak da her strüktürda bulunması zorunludur.

Binalarda kâin yangın bapları ve esas bapların canipı keşik yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabil, bir odanın dâhilindeki farklı bir oda bapsı da kabil.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil olmak, projenize onat boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı kurmak muhtevain İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Yangın bapsı nedir ve ne sorune yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini tedariklemek kucakin kullanılan bir kapıdır.

Merdivenin ferahliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin vakit kaybetmeden her yerde, özellikle de muhteşem binalarda olması kişilerin sevimli kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna göre yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gene oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi dâhilin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup travmaya vesile vermemesi karınin kapatılmalıdır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu model sebebiyle kapı biricik bir hareketle açılabilir ve Yangın Kapısı hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

Firmamız ile yapacağınız pazarlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile meşru zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Report this wiki page