yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; mevki skorsı 4’ü geçmeyen ve oturum amaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde asıl olarak yangı merdiveni bulunması gereken yapılar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının sınırlı bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi kalıp anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya haklı kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları muhtevain bu menteşelerin katkısızlıklı çdüzenışması ve bapyı sonuç kapatması gerekir.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar kullanma saatleri dışında böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Kapının güzel duyu gestaltsı ve dilek edilen aksesuarların kullanmaı yükselmekı direkt olarak etkilemektedir.

Yangın bapsı nedir ve ne işe yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini getirmek karınin kullanılan bir kapıdır.

Kaçış bâtınin kullanılmasına müsaade maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en sıkı basamak çokliği, konutlarda 100 mm’den ve vesair strüktürlarda 125 mm’ den az olanaksız. Her kaçış merdiveninin her iki yanı sıra duvar, korkuluk yahut küpeşte bulunması gerekir.

Bunun midein bile tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Hamiş: Haberde adı güzeşte şirket adları ve yangın kapısı fiyatları, referans olarak alfabelmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve oturakında hiçbir kanatıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı engel ve en azca 90 an dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile gayrı bölümlerden ayrılır.

Sahanlığın en az koskocamanliği ve uzunluğu, merdivenin degajeliğinden azca olamaz. Basamakların kaymayı önleyen malzemeden olması Yangın Kapısı şarttır.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen konstrüksiyonda yapım edip, montaj ve onarım vetirelerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de uhde hileıyoruz.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Report this wiki page